Een gezond cholesterolgehalte met BergaMet™ Pro+. Ontwikkeld door toonaangevende cardiologen.

BERGAMET  PRO+

The most exciting development in cholesterol control

CITRUS BERGAMOT EXTRACT (BPF)

Bergamot BPF is gemaakt van Biologisch geteeld Bergamot fruitVoor een gezond cholesterolgehalte. Ontwikkeld door toonaangevende cardiologen.

BERGAMET IS 100% BIOLOGISCH

bio bergamot fruitBergaMet is gemaakt van biologisch geteelde Bergamot vruchten uit het zonnige Italiaanse Calabria.

Posts from 2015-12-10

Nederland wacht tsunami aan hart- en vaatziekten

Nederland staat aan de vooravond van een ongekend sterke stijging van het aantal hart- en vaatziekten. Dat meldt de Hartstichting.

Het aantal patiënten met een hartinfarct of een hersenbloeding (al dan niet in combinatie met hartfalen) zal de komende 25 jaar oplopen van 850.000 in 2011 naar 1,4 miljoen in 2040. Dat is een stijging van maar liefst 65 procent. Dat blijkt uit nieuwe berekeningen die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft uitgevoerd in opdracht van het fonds.

De berekeningen van het RIVM gaan er nu van uit dat in het jaar 2040 totaal 930.000 mensen getroffen zullen zijn of worden door een hartinfarct of met een ernstige vernauwing van hun kransslagaders kampen. In 2011 ging dat nog om 600.000 mensen. Bovendien zullen er dan 343.000 beroertepatiënten zijn (186.000 in 2011) en 275.000 mensen met hartfalen (130.000 in 2011).

De nieuwe piek wordt niet alleen veroorzaakt door de voortgaande vergrijzing van de bevolking, maar vooral door hoge bloeddruk en het rookgedrag dat toch weer steeds meer jongeren in de gevarenzone brengt. Daarnaast vormen ook een verhoogd cholesterolgehalte, overgewicht en te weinig lichaamsbeweging belangrijke risicofactoren.

Bron: Telegraaf

Door René Steenhorst

Sleep-X - Krachtige Slaapformule op basis van Kruiden. 30 Stuks.

Aantal mensen met hart- en vaatziekten gaat sterk toenemen

Het aantal mensen met hart- en vaatziekten in Nederland gaat sterk toenemen. In 2040 zijn er 1,4 miljoen Nederlanders die een hartaanval of beroerte hebben gehad of lijden aan hartfalen.

Dat blijkt uit onderzoek van het RIVM, in opdracht van de Hartstichting.

Dat is een stijging van 65 procent ten opzichte van 2011. In 2011 waren er ruim 850.000 mensen die last hadden van dergelijke kwalen. 38.000 Nederlanders overleden in 2014 aan hart- en vaatziekten. Het is daarmee na kanker doodsoorzaak nummer twee.

Naast een ongezonde leefstijl is vergrijzing een belangrijke oorzaak van de toename. Momenteel bedragen de totale zorgkosten voor hart- en vaatziekten circa 8,3 miljard euro.

Bloeddruk

Volgens het RIVM scheelt het in 2040 360.000 hart- en vaatpatiënten als alle Nederlanders een gezonde bloeddruk zouden hebben. Als alle rokers zouden stoppen, dan zou dat nog 320.000 patiënten schelen.

De onderzoekers hebben gekeken naar het aantal mensen met hart- en vaatziekten, overgewicht, een te hoge bloeddruk en een te hoog cholesterolgehalte. Die cijfers zijn verwerkt met de verwachte toename van het bevolkingsaantal.

Bron: NU.nl

Sleep-X - Krachtige Slaapformule op basis van Kruiden. 30 Stuks.

Advertentie

BergaMot BPF Cardio
Cholesterol Control.

Citrus Bergamia Risso Extract.
Voor een Gezond en Fit Lichaam.
Ontwikkeld door Cardiologen.

vitamineman.nl/cholesterol

Advertentie

Sabinsa Curcumine C3 Complex.

Natuurlijke Super Antioxidant.
Curcumine C3 Complex van Sabinsa.
Met Bioperine voor Betere Opname.

vitamineman.nl/curcumine

Advertentie

Sleep-X
Natuurlijk Slaapmiddel.

Zonder Verslavende Bestanddelen.
Geniet van een Heerlijke Nachtrust.
Word Uitgerust weer Wakker.

vitamineman.nl/slaapmiddel

Advertentie

Omega-3 Softgels
Alfa-linoleenzuur.

500 mg Alfa-linoleenzuur [Omega-3]
Uit Lijnzaadolie. Geschikt voor vegetariërs. 60 Softgels € 8,95

vitamineman.nl/omega3-cholesterol